Bezig met laden...

Rapport Handreiking Outcomegericht werken "samenspel tussen provincies en omgevingsdiensten" | VersterkingVTH | Versterking VTH

home "»" Communities "»" VersterkingVTH "»" artikelen "»" Rapport Handreiking Outcomegericht werken "samenspel tussen provincies en omgevingsdiensten"
VersterkingVTH

Verlaat Community:

Weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt verwijderen van

Word lid van deze Community:

Lid worden van deze community?

Navigatie-item bewerken

Vereist De naam die in de navigatie van de Community verschijnt.
Vereist
Vereist
Vereist De url kan verwijzen naar een interne of externe webpagina.
 
Login als je wilt volgen, delen of deelnemen in deze Community.
Nog geen lid?Registreer NU
Rapport Handreiking Outcomegericht werken "samenspel tussen provincies en omgevingsdiensten"

Rapport Handreiking Outcomegericht werken "samenspel tussen provincies en omgevingsdiensten"

 /5
0 (0stemmen)

Vandaag is het rapport Handreiking Outcomegericht werken, “Samenspel tussen provincies en omgevingsdiensten”, gepubliceerd. In opdracht van het Interprovinciaal Overleg heeft TwynstraGudde/SPPS de aanbevelingen uit het rapport ”VTH-instrumentarium en Outcome” in de praktijk getoetst door het uitvoeren van twee pilots: Energiebesparing in combinatie met het regionale Meerjarenprogramma en ZZS. Hoe kunnen outcomegericht werken en rapporteren geïmplementeerd worden bij provincies en omgevingsdiensten?

Het IBP VTH onderstreept het belang van outcomegericht werken en rapporteren en ziet kansen om in pijler 5 (onafhankelijke uitvoering van toezicht en handhaving) sturing te geven aan de implementatie door de aanpak outcomegericht werken op te nemen in de “handreiking regionale planning en uitvoering”. Daarnaast kunnen de resultaten van outcome-projecten een vast onderdeel worden van de landelijke rapportages onder pijler 6 (monitoring kwaliteit milieutoezicht) 

Het volledige rapport is als bijlage toegevoegd (S2515 Rapport Handreiking Outcome gericht werken)