Ontbrekende informatie is hieronder.

Registreer met een social account

Privacy

ConnAct.online stelt het Versterkingvth.nl Community Platform ter beschikking aan het Interbestuurlijk Programma Versterking VTH Stelsel. Op dit platform vinden mensen en organisaties, - programma’s en -projecten elkaar rondom de versterking van het VTH stelsel. Om samenwerking te bevorderen, te verbinden en kennis te delen.

Om gebruik te maken van dit platform vragen we een basis set aan gegevens van je. Wij nemen je privacy zeer serieus en behandelen je gegevens daarom uiterst zorgvuldig. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor het geven van toegang tot dit community platform.

Lees hier ons volledige privacy beleid.

Registreren

 *  Vereist  
 *  Vereist  
 *  Vereist  Ongeldig Bestaat reeds, kies een ander 
 *  Vereist  Moet tussen 4-50 tekens Bestaat reeds, kies een ander FieldHelpGlobalUserName
 *  Vereist  Moet liggen tussen 4-100 tekens Wachtwoord komt niet overeen. 
 *  Vereist  
 Vereist 
 * Onjuiste code.
Registreren

Je dient te registreren op dit platform  d.m.v. nevenstaand formulier. Na acceptatie van de activatie-mail (binnen 1 minuut na registratie, check ook je spamfolder) kun je inloggen.

Als je voor de eerste keer inlogd krijg je de rol "member" toebedeeld. Hiermee kun je in een community/werkomgeving lid worden van bepaalde community's en actief samenwerken aan zaken. Als je meer rechten nodig hebt neem dan contact op met de desbetreffende community manager, ConnAct support of mail: support@versterkingvth.nl.